per moberg

HÖR GÄRNA AV DIG

Jag är alltid på gång och har många bollar i luften vilket gör det snudd på omöjligt att få tag på mig. Här har jag samlat lite bra kontaktuppgifter för dig som har behov av bilder, mer information eller har förfrågningar om bokningar etc.

 
PRESSANSVARIG
Bilder, texter och information
EKONOMIANSVARIG
Information om fakturor och betalningar
EVENT/ENGAGEMANG
Boka Per Morberg till events etc.
MARKNADSANSVARIG
Komersiella förfrågningar
PARTNER/SPONSORER
Bli en del av framgången
VINANSVARIG
Frågor och svar om dryckerna
KLÄDANSVARIG
Frågor och svar om mina kläder
KÖKSPRODUKTER
Frågor och svar om mina produkter
 

Pers Lilla Röda!

"En av dom bästa röda Bag in Box jag någonsin provat"

Josephine Edelskog, TV3/Vinguiden.com

BESTÄLL HÄR!

Husmannen

I denna bibel har jag samlat inte alla men gott och väl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn bläddra har jag i all ödmjukhet tänkt.

Köp här!

Cabernet Sauvignon

”5/5 Möjliga” 

King Magazine 2012 Per Nilsson

BESTÄLL HÄR!

Morberg Collection Rosé

“Bäst i Test

Sundvalls Tidning festival Juli 2012

BESTÄLL HÄR!

Morberg Collection Viognier

“Bäst i Test"

SVD Juni 2012, Mikael Mölnstad

BESTÄLL HÄR!

Morberg jagar och lagar

Det här är en bok med historier och bilder från många års jakt. Men det vore inte en bok av Per Morberg om den inte också handlade om mat.

Köp här!

Morberg Grillar

"Gud, vad gott med fil! Just nu står köttbitarna mig upp över öronen." Även en grillentusiast kan få för mycket av det goda - men bara för stunden.

Köp här!

Den stora matresan

I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept.

Köp här!

Scenen, livet och konsten att laga mat

"Jag är ibland en alltför impulsiv person, som handlar först och tänker sen. En person som är så känslig att tanken lätt faller bort. Men det infinner sig ett lugn när jag lagar mat; det får mig att fokusera på något livsviktigt och håller mig på jorden. Gillade att sticka lovikkavantar i syslöjden också. Att göra något med händerna.

Köp här!

rött till vilt

Från min egen kollektion kommer en kraftfull Cabernet Sauvignon från Chile. Kryddig och fyllig med smak av björnbär och eukalyptus. Perfekt till Vildsvin och And. Köp här

skådespeleriet en stor konst

Skådespeleri måste vara det mest narcissistiska jobb man kan ägna sig åt. Men för mig en stor konst. Att fånga min publik, berätta och beröra. Behovet som genomsyrar allt jag gör. Möt skådespelaren här

krutdoftande samarbete

Tillsammans med de välkända vapensmederna VO vapen har jag utvecklat ett drömgevär. En upp-graderad version av deras egen Professinal TD. Läs mer här

Mycket roligare, lite godare

För alla er som vill krydda till matlagningen har jag tagit fram
en alldeles egen stekhäll. Praktisk, funktionell och helt underbar att laga mat på. Morbergs stekhäll - lika bra för två personer som fyrtiotvå!
Läs mer här

tweed, twill och mollskinn

Kunskap från Savile Row möter indisk hantverkstradition. Alla textilier är handvävda enligt en nedärvd teknik. Ursprungligen var det engelsmännen som tog med sig kunskapen. Nu tillverkas tweed, twill och mollskin av högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

ett hantverk med anor

Min jaktkollektion är handskräddad av några av Indiens absolut främsta skräddare. Tillverkad enligt samma rigorösa krav som under kollonial-tiden - ett hantverk med anor!

vo gun & rifle maker

Guldkantad och skarpladdad. Häng med till verkstaden i Kristianstad där världens främsta vapensmeder, VO Gun & Rifle Maker tillverkar helt fantastiska bössor. Här vilas inte på hanen. Kolla in deras hemsida

Janne med glimten i ögat

Janne har tummen på rätt ställe, inte som jag själv - mitt i handen. Däremot behöver han min geniala vägledning. Vi har tillsammans utvecklat min stekhäll. Många hällar blev det innan vi blev nöjda ...

DEN STORA MATRESAN

Vad finns det för mat i vårt avlånga land och hur lever dom som lagar den? I Den stora matresan reser jag från Lappland i norr till Skåne i söder och möter underbara människor som bjuder på traditioner och recept.
Läs mer här